31. aug. 2010

Må tåle ubehag..


Det er så koselig å få tilbakemeldinger og kommentarer fra dere. Gjør det faktisk veldig lystbetont å være her. I dag droppet jeg tur før frokost og prioriterte en time søvn ekstra. Er litt forkjøla og de kilometrene jeg gikk i går kjentes. Vi har imidlertid ikke hatt noe latmannsliv i dag heller. Før lunsj hadde vi saltrening...SVETT..så hadde vi lunsj..METT...så hadde vi apparattrening...SVETT...Så hadde vi middag...METT, forøvrig den beste jeg har smakt på veldig veldig lenge..all mat er dessuten nydelig her. Foredrag om Mosjon akkurat gjennomført og snart er det kvelds og...METT...før tur i skauen..SVETT.. Livet er herlig dere :-))

4 kommentarer:

  1. Bra du ikke e jobb..... Det der e jo en hel jobb i sæ sjøl :-)))
    Mend det der grei du fint, snuppa !!
    Og god bedring med forkjølesen !!

    SvarSlett
  2. Takk du Elisabeth!! E har allerede bestemt kem som skal vise meg vei til Per Karlsa og diverse andre plassa..det kan umulig være værre ein noe av det her..hehe..Koselig å hør fra dæ. Du får hels ho utflytter`n, og du e herved innvitert med på vennebillett til Trondheim ved første passende anledning :-)) Ha en fin kveld..akkurat kommet inn etter en time i skauen..no Greys..og strikketøy!!

    SvarSlett
  3. Endelig, du ana ikke kor mange ganga æ har skreve hær inne og ikke fått tell å lagra kommentaren, men nu:)) Det e utruli det du gjør, og æ bøy mæ i støvet av at du stadig gjør nye teng, e det nokka du ikke kan???

    E inne hær og sjekka kvær dag, samtidig som æ har nedtelling, i morra e det 3 uka tell du kommer:)) Please, ikke vær totalt SuperWoman og vær ferdig med genseren tell da!!! hehe:)) Stor KLÆM

    SvarSlett
  4. Heidi..tusen takk førr fine ord. Æ bli aldri Super Women, du vil knapt registrer førrandring. Den skjer inni mæ.. Du e no nåkka med det flotteste som trør rundt i gule gummistøvla, hehe..herlige menneske som kan det ho vil om ho sett det førr sæ. Du e neste mann ut, og e ska hjelp d alt e kan :-) Ha en superfin dag :-)) Glad førr at du savna mæ..det gjør no litt godt i sjela !!!

    SvarSlett