31. aug. 2010

Rapsolje med smørsmak..genialt!!


Allround-oljen som kombinerer rapsoljens bruks- og ernæringsegenskaper med smørets smak/aroma:

- erstatter vanlig olje og smør/margarin ved steking, pensling, i bakverk, i vaffel/pannekakerøre,
i bearnaise og som smeltet smør


- tåler høyrere steketemperatur enn smør/margarin, og steker derfor raskere


- inneholder over 90 % umettede fettsyrer


- inneholder ikke kolesterol, laktose/melk, gluten eller salt

2 kommentarer:

  1. Heia :)
    Må si du har ett hardt program.. Men du står han av.Arti å følg me på bloggen din. Håpa ikke forkjølelsen sett d heilt ut - god bedring og masse lykke te videre.Klæm

    SvarSlett
  2. Takk Marita..det går bra..forkjølelse eller ikke. Sta som et esel, det e bare helt sikkert. Det har e etter far min :-))

    SvarSlett