7. sep. 2010

God natt!!

En lang dag er over! Legger meg med seier i blikket. Ikke bare for Norge i fotball, men for mine venner som nådde Himalaya i ettermiddag. 25 stk gikk opp der, og det var en kjempefin tur. I tillegg har vi hatt apparat trening og spinning i dag. Det kjennes godt at kroppen brukes...og det e jo igrunn deilig det. No e det bare å starte omforminga til man kommer hjem. Her lever vi i en trygg boble ilag med likesinnede. Får servert maten, og har supre motivatorer. Lett at fallhøyden blir stor hjemme.. Jobber med saken og håper jeg får like mye støtte og oppmuntring det kommende året :-) Sov godt alle sammen!!

3 kommentarer:

  1. SOLA MI:-)) så godt å se smilet ditt!! Ser du har det godt..
    Har lagt igjæn nån beskjeda på svareren din, selv om æ veit du ikke svara,..det e godt å hør stemmen din på mobilsvareren:-))
    Plages nu en del med å få inn kommentarer her... det e liksom litt hipps om happ om de går igjennom...får ofte error når de sendes... så du skal vite at æ sikkert har skreve 20 meldinga...som du ikke har fått:-)))
    Altså, savna dæ!! Kos dæ så længe, alt e bra her hjemme.
    Gleder meg til noen fine fjelltura ilag med dæ når du kommer hjæm...og før snøen kjæm..
    Men da tar vi skien fatt??? eller??
    Gla i dæ- klæmma

    SvarSlett
  2. Ja e ha allerede sett me sjøl gåanes opp lia..som e gjor før du veit. Og tel vinter`n bi det ski. Storgler me!!! E e vesst i beire form reint fysisk einn e trudd.. Stor klemmmmmm!! Muss tel han Arne og :-)

    SvarSlett